Oplossingen

Onze oplossingen zijn creatief, transparant en kostenbesparend. Wij bedenken en bouwen graag technisch intelligente systemen voor het web en bieden flexibele, schaalbare en robuuste oplossingen voor websites en webapplicaties.

Applicatie ontwikkeling

In onze ogen moeten applicaties het werken eenvoudiger maken. Dat is dan ook onze drijfveer. Zo maken we bijvoorbeeld applicaties waarmee huurders online reparatieverzoeken kunnen indienen en zelfs inplannen en kunnen starters op de woningmarkt laten uitrekenen hoeveel hypotheek zij kunnen krijgen met de Starterrente Regeling. Het maakt ons niet uit of het een webbased applicatie of een cliënt-server applicatie is: we nemen de mens als uitgangspunt en vragen we ons altijd af hoe het beter en eenvoudiger kan.

Webdesign

Of het nu gaat om uw corporate websites, informatieve websites, campagnesites, doelgroepsites of portalen: we denken graag mee en ontwerpen en realiseren samen met u doeltreffende websites. Dat begint bij ons al vanaf het concept, als er niets dan een lichtje boven uw hoofd brandt, tot ver nadat de website live is gegaan, met periodieke stresstesten, updates, analyses van verkeer en meer. En natuurlijk zijn onze oplossingen altijd geschikt voor zowel beeldscherm, tablet als telefoon.

Social Media Marketing

U heeft de juiste boodschap en nu moet deze boodschap bij de juiste mensen aankomen? Ligt de doelstelling op het vlak van merkbeleving, webcare of het creëren van ambassadeurs? Wij werken samen met u in alle stadia van uw eMarketing-campagne, inclusief Facebook advertentiecampagnes, promotie, likes en leads met aantrekkelijke Facebook actietabs en natuurlijk uw eigen vormgegeven Facebook, Twitter en LinkedIn met actuele statusupdates en content. Ook kunnen wij adviseren over de opzet en werkwijze van WebCare-teams.

Huisstijl

We ontwerpen uw huisstijl en logo zo dat u op een positieve en unieke manier opvalt. Met een nieuwe identiteit die aanvoelt alsof hij al jaren de uwe is en die jaren meegaat. Elke huistijl biedt unieke uitdagingen maar we houden vast aan de principes dat we altijd een tijdloos en opvallende huisstijl ontwerpen en we zorgen dat u de huisstijl overal kunt gebruiken. Van briefpapier tot raamstickers en van website tot visitekaartje.

Wat we doen

Deadlines halen
Binnen het budget blijven
Nespresso serveren
Vrijdagmiddag borrels

Meer weten?

Hoe we het doen

 • Conceptie

  Aan de basis van elk geslaagd project staat het idee en de kennis om dit idee om te zetten naar een bruikbaar online resultaat. Dit vormt de basis van waaruit we verder gaan bouwen.

 • Wireframing

  Een wireframe is een bouwtekening van een website of een webapplicatie, waarin een overzicht wordt gegeven van de verschillende onderdelen die op een website aanwezig zullen zijn. In de wireframes worden zaken vastgelegd die met name te maken hebben met gebruiksvriendelijkheid en zaken als navigatie, indeling en inhoud maar zonder gebruik te maken van een grafisch ontwerp. Er wordt dus alleen gefocust op de inhoud.

 • Design

  Op basis van het wireframe wordt vervolgens een grafische opzet van de gehele website of webapplicatie gemaakt, die kan worden gepresenteerd in de vorm van een bijvoorbeeld een pdf-bestand, of als volledig klikbaar model dat een goede indruk geeft van de uiteindelijke weergave. De tekstuele inhoud krijgt wel een plaats, maar het opstellen van de teksten is een losstaand proces. Vaak wordt hiervoor dummytekst gebruikt om de ruimte bedoeld voor teksten, tijdelijk te vullen.

 • Coding

  Nadat het ontwerp is goedgekeurd gaan we aan de slag met technische gedeelte van de website of de webapplicatie. Voor een website wordt natuurlijk vaak gekozen voor een al bestaand content managementsysteem zoals bijvoorbeeld WordPress. Het kan zijn dat het design vereist dat we onder de motorkap dingen aanpassen. Voor een applicatie zijn er niet zo heel veel standaard oplossingen, dus wordt er vanaf scratch geprogrammeerd in bijvoorbeeld de programmeertalen PHP of .NET.

 • Marketing

  Een website of webapplicatie live laten gaan en het publiek niet laten weten dat het bestaat is natuurlijk doodzonde. Daarom besteden we altijd veel tijd en energie aan de marketing erom heen. Dit doen we door bijvoorbeeld het maken van speciale Facebookpagina’s, Twitteraccounts, Google Adword campagnes en in sommige gevallen zelfs offline advertenties in de papieren media.